Scroll Top

ТУРНИР “ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” ЗА ПОРОДИЦУ ЂУРАШИНОВИЋ

тројка из блока 1


На Палама је данас одржан хуманитарни турнир “Тројка из блока”, а прикупљена средства биће донирана породици Ђурашиновић из Новог Града.

Турнир је организовала хуманитарна организација “Срби за Србе” у оквиру манифестације “Госпојинске свечаности” поводом Дана и крсне славе општине Пале – Велике Госпојине.

Један од организатора турнира Петар Шурбат рекао је да су сва прикупљена средства намијењена су за Рајка Ђурашиновић и његова три малољетна сина који живе у тешким условима без струје и воде.

“Њима је сваки вид помоћ битан”, истакао је Шурбат.

Он је додао да је дио овогодишње “Тројке из блока”, осим стандардних шутирања за три поента и шутирања са центра, и такмичење у шутирању тројки за дјевојчице и дјечаке до 10 година.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је општина подржала овај спортски догађај, који је одржан у оквиру “Госпојинских свечаности”.

Југовић је захвалио организацији “Срби за Србе”, истичући да данашњи хуманитарни турнир има посебну тежину јер показује какви смо људи у данашње вријеме.

У оквиру “Госпојинских свечаности” сутра ће у Културном центру Пале у 20.00 часова бити промовисан туристички филм о Палама у режији Туристичке организације града Источно Сарајево.

Срна