Scroll Top
grb-pale

Број: 05-363-18/23-6

Пале, 24.11.2023. године                        .

На основу члана 48. став 6. Закона о уређењу простора и грађењу („Службени гласник Републике Српске“, број: 40/13, 106/15 и 03/16) Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне послове расписује

ЈАВНИ ПОЗИВ

   за јавну расправу

            Позивају се сва заинтересована физичка и правна лица да дана 27.11.2023. године у сали Скупштине општине Пале присуствују Јавној расправи о нацрту измјена и допуна Регулационог плана дијела посебног подручја „Јахорина“ на иницијативу АД ОЦ „Јахорина“ Пале (Гондола Партизан), Јавној расправи о нацрту измјена и допуна Регулационог плана дијела посебног подручја „Јахорина“ на иницијативу Генералног секретаријата Владе Републике Српске, Јавној расправи о нацрту измјена и допуна дијела Регулационог плана „Пале-Центар“ на иницијативу правног лица „СТАМ ПЕТРОВИЋ“ ДОО и Јавној расправи о нацрту измјена и допуна дијела Регулационог плана „Шкобаљ“ на иницијативу правног лица „СТАМ ПЕТРОВИЋ“ ДОО са почетком у 12,00 часова.

Потребне додатне информације у вези са наведеним активностима могу се добити у  Одјељењу за просторно уређење и стамбено комуналне послове или  на телефон: 057 226 310.

Јавни позив ће бити објављен на огласној табли општине Пале и у дневном листу „Глас Српске“.

НАЧЕЛНИК ОДЈЕЉЕЊА
           Гојко Југовић, с.р