Scroll Top

ЛОКАЛНА ЗАЈЕДНИЦА ПОМАЖЕ РАДУ ВАСПИТНО-ОБРАЗОВНИХ УСТАНОВА

viber_slika_2023-05-15_16-03-28-216

 Начелник општине Пале Бошко Југовић и предсједник Скупштине града Источно Сарајево Бранко Короман посјетили су данас један број васпитно-образовних установа на подручју Пала и Центар за социјални рад гдје су са руководством и стручним лицима разговарали о томе на који начин им локална заједница може помоћи да кадровски и материјално-технички унаприједе рад.
“Састанци, који су организовани у оквиру активности дефинисаних и на посљедњој сједници општинског Форума за безбједност, били су добра прилика да детаљно анализирамо стање у свим сегментима и заједнички дођемо до закључака чијом реализацијом ћемо додатно побољшати постојеће активности, али и елиминисати евентуалне недостатке”, истакао је Југовић.

Он је изразио задовољство укупним стањем и међусобном сарадњом установа, као и активностима које спроводе кроз рад мултисекторских тимова.

“Циљ је да редовно прате све оно што је дефинисано одговарајућим актима и правилницима, те превентивно дјелују у случају потребе”, рекао је Југовић, саопштено је из Општинске управе.

Југовић је додао да ће серија разговора бити настављена наредних дана у Средњошколском центру Пале, Дому здравља и Студентском центру Пале, те изразио увјерење да је ово најбољи начин да се додатно унаприједи координација у раду која је и у протеклом периоду била на завидном нивоу.

Срна