Scroll Top

НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПЕНЗИОНЕРИМА УПЛАЋЕНО 20.000 КМ

20201012_123414

Начелник општине Пале Бошко Југовић уплатио је из буџетске резерве 20 хиљада КМ намијењених члановима Удружења пензионера са подручја ове локалне заједнице који примају најниже пензије, саопштено је из Општинске управе.
У саопштењу се појашњава да је ријеч је о једнократној помоћи пензионерима са најнижим мјесечним примањима, чиме је реализован закључак са састанка начелника Југовића и руководства Удружења пензионера општине Пале.

“Појединачне уплате извршене су на личне рачуне наших најстаријих суграђана, по списку који је општини Пале доставило овдашње Удружење пензионера и надамо се да ће ова подршка бар у некој мјери олакшати положај наших најстаријих суграђана са најнижим мјесечним примањима”, наводи се у саопштењу.

Из општине Пале изражавају увјерење да ће и убудуће бити настављена добра сарадња са Удружењем пензионера општине Пале, те да ће се кроз свакодневну комуникацију са представницима асоцијације која окупља најстарије становништво изнаћи и додатни модалитети подршке овдашњим пензионерима.

Срна