Scroll Top

ЈУГОВИЋ: ОПШТИНА ЋЕ МАКСИМАЛНО ПОДРЖАТИ ОДБОЈКАШИЦЕ “ЈАХОРИНЕ”

20200615210222_321389
Начелник општине Пале Бошко Југовић посјетио је  Женски одбојкашки клуб /ЖОК/ “Јахорина” поводом њиховог пласмана у Премијер лигу БиХ, те истакао да ће их општина максимално подржати.
“Желим одбојкашицама успјех у току сезоне, а општина ће финансијски да их подржи, како бисмо одржали њихов пласман да остану у Премијер лиги. Ако треба довести одређена појачања, ту смо за њих”, рекао је Југовић.

Oн је истакао да је за спорт на Палама њихов пласман нешто најљепше што се могло десити у овој години.

Предсједник ЖОК-а “Јахорина” Бранислав Благојевић истакао је да је једна од најљепших спортских прича на Палама то што је овај клуб постао премијерлигаш.

“Жао нам је што се десила пандемија вируса корона која је прекинула сезону, али били смо први током цијеле сезоне и сматрамо да је сасвим заслужено што се наш клуб вратио у Премијер лигу БиХ. Ми смо један од најорганизованијих спортских колектива у општини Пале, па можемо рећи и на подручју Сарајевско-романијске регији јер нема ниједног премијерлигаша ни у осталим спортовима”, рекао је Благојевић.

Према његовим ријечима, све селекције у клубу од пионирских, јуниорских, кадетских и сениорских постижу добре резултате.

Тренер ЖОК-а “Јахорина” Пале Данило Тадић захвалио је начелнику општине на подршци коју даје клубу, истакавши да су почаствовани овом посјетом.

“Имамо гаранције и подршку у финансијком смислу од локалне заједнице, која нам је најнеопходнија”, рекао је Тадић.

Тадић је навео да клуб има играчки кадар који им обећава да ће изборити опстанак у Премијер лиги БиХ.

Срна