Scroll Top

ВРТИЋ “БУБАМАРА” ПРОСЛАВИО СВЕТОГ НИКОЛУ

Ломљењем славског колача у просторијама дјечијег центра “Бубамара” на Палама јуче је, уз пригодан програм, ова установа прославила крсну славу – Светог Николу.
Директор Дјечијег центра “Бубамара” Вања Југовић рекла је да је за њих обиљежавање крсне славе најсрећнији дан у години, посебно јер се дјеца радују њиховом заштитнику Светом Николи.

Малишани су данас за родитеље и госте приредили рецитације и игре, а у Културном центру Пале пред Нову годину ће одржати приредбу “Чаробни штап” и подијелити пакетиће.

Начелник општине Пале Бошко Југовић честитао је славу управи вртића и пожелио им много здравља и среће, те најавио проширење вртића идуће године.

“Нисмо могли на љепши начин почети ове празнике који нас очекују. Наша жеља и потреба јесте да у току идуће године проширимо обданиште и увелико радимо на том пројекту”, нагласио је Југовић.

Он каже да имају обећање од Владе Републике Српске и предсједника Жељке Цвијановић да ће добити одређена средства за проширење вртића.

Југовић је пожелио да ово обданиште и након проширења опет буде тијесно, те додао да су дјеца једино улагање на које се могу ослонити, јер су она будућност.

Начелник Југовић похвалио је рад управе вртића и њеног директора наводећи да њихово пословање може послужити као примјер за квалитетан рад.

Он је захвалио и свим досадашњим директорима на уложеном труду, који је резултирао тиме да ово обданиште постане респектабилна васпитно-образовна установа. 

Срна