Scroll Top

Побједник турнира „Богдан Боћа Лучић“ екипа „Fit zone“

Побједник 10. јубиларног Меморијалног турнира у уличном баскету „Богдан Боћа Лучић“ је екипа „Fit zone“ из Источног Сарајева, а за најбољег играча турнира проглашен је Никола Ашанин из побједничке екипе.

За „Fit zone“ наступили су браћа Никола и Александар Ашанин, Дејан Вучковић и Немања Окиљевић, а у финалу су савладали екипу „Just pub“.

Побједник атрактивног такмичења у закуцавањима је Паљанин Марко Лучић, док је најмекша рука Станице постао Стефан Којић.

Награде побједницима уручила је породица прерано преминулог паљанског баскеташа у чију част се турнир већ 10. годину одиграва.

Кћерћа покојног Богдана, Катарина Лучић, захвалила је организаторима, публици и свим учесницима турнира јер се организовањем овог турнира његује успомена на њеног оца.

„Без свих ових дивних људи турнир не би ни постојао, захваљујући њима он траје. Сваке године турнир је све бољи и бољи, што показује и број пријављених екипа. Увијек ми је срце пуно када видим пуне трибине на Станици и људе који дођу да се добро дружимо, да гледамо добар баскет. То је најбоља успомена на мог оца“, нагласила је Катарина са много емоција у гласу.

Организатори су, пред финални меч, приредили незабораван спектакл у част свог пријатеља Боће Лучића и тиме доказали да никада неће бити заборављен.

Популарни „станичари“ публику су одушевили фантастичном бакљадом.

Меморијални турнир „Богдан Боћа Лучић“ организован је у оквиру Госпојинских свечаности општине Пале, а у част Богдана Лучића некадашњег становника МЗ Станица и заљубљеника у баскет који је прерано преминуо.

Срна