Scroll Top

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD u partnerstvu sa Opština Pale ponavlja poziv organizacijama civilnog društva za prijave za učešće u evaluacionoj komisiji u okviru okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) na području opštine Pale

projekat-reload

Opština Pale poziva zainteresovane članove organizacija civilnog društva koje imaju sjedište na području opštine Pale, da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) na području opštine Pale.

Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva (OCD) objavljen je 10. juna a zatvara se 22. jula 2019. godine. Kako bi se proces evaluacije projektnih prijedloga odvijao transparentno, potrebno je osigurati učešće jednog predstavnika OCD u Evaluacionu komisiju.

Prema pravilima članovi Evaluacijske komisije ispred organizacija civilnog društva ne smiju biti članovi organizacija civilnog društva koje su dostavile svoje prijedloge projekata na javni poziv i/ili bili partneri drugim organizacija civilnog društva na istom javnom pozivu. Ukoliko se utvrdi da je predstavnik OCD koji je član evaluacione komisije OCD u vezi sa bilo kojim dostavljenim projektnim prijedlogom ti projektni predlozi će biti diskvalifikovani.

Ovaj poziv je otvoren od 25. do 30. jula 2019. godine do 12:00 časova, a zainteresovani se mogu prijaviti putem adrese elektronske pošte: dubravka.borovcanin@gmail.com . Prijava treba sadržavati biografiju iz koje je vidljivo prethodno iskustvo kao i angažmani u OCD.

Evaluacija dostavljenih projektnih prijedloga će se vršiti u mjesecu avgustu 2019. godine, a datumu evaluacije će se odlučiti u skladu dostupnim terminima svih članova Evaluacione komisije: Opštine Pale, predstavnike UNDP / ReLOaD projekta i izabranog predstavnika OCD.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).