Scroll Top

Акција „Очисти, одговори и освоји Јахорину“

poljice-jahorina


Општина Пале, као један од организатора акције „Очисти, одговори и освоји Јахорину“, која ће бити одржана 5. јуна, позива ученике основних и средњих школа, студенте и све заинтересоване грађане, љубитеље природе, да у што већем броју учествују у активности којом је предвиђено чишћење планине, те дружење учесника уз пригодан забавни програм, који ће пратити и одличне награде и дегустација Јахоринског котлића.
Ову акцију, која има за циљ да допринесе подизању свијести о богатству природе и потреби очувања животне средине, организује Олимпијски центар „Јахорина“ уз подршку хотелијера са планине, а Општина Пале ће обезбиједити бесплатан превоз за све заинтересоване грађане.
Цијенећи да је Јахорина веома важна за Пале и Паљане, очекујемо да одзив учесника акције буде на завидном нивоу и још једном позивамо љубитеље природе са подручја општине да сви заједно подржимо ову и све наредне активности на нашој олимпијској планини.      
Почетак акције на Јахорини је у 9:00 часова, а окупљање на Централном платоу Пољице.
Општина Пале ће обезбиједити бесплатан превоз за учеснике акције, полазак аутобуса је предвиђен у уторак, 05.06.2018. године у 8:00 часова испред Аутобуске станице Пале.