Scroll Top

Јавни позив за учешће у Акцелератор програму 

FB2-2020-845x321

Поштовани,

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2023. годину, расписала је 03. априла 2023. године Јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту, генеришу нова запошљавања и позитивно утичу на животну средину.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/Босне и Херцеговине или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу и финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске Јавни позив за учешће у Акцелератор програму – РАРС (rars-msp.org)  и Предузетничког портала Републике Српске https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/55312

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 21. априла 2023. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Молимо вас да информацију о овом Јавном позиву подијелите на интернет страници ваше институције, друштвеним мрежама, те да обавијестите потенцијалне учеснике евидентиране у вашој бази података, како би информација била доступна што већем броју заинтересованих.

У прилогу e-mail-а налази се насловни банер као и текст јавног позива које је потребно поставити на ваше веб странице.

Захваљујемо унапријед на подршци. За све додатне информације стојимо на располагању.

Јавни позив_Акцелератор И. Сарајево – преузмите документ