Scroll Top

ПРЕДСТАВЉЕНА ЗАЈЕДНИЧКА КАРТА ОЛИМПИЈСКОГ ЦЕНТРА И “САНИЛЕНДА”

jahorina-i-trebevic

Прва заједничка карта “Саниленда” на Требевићу и Олимпијског центра “Јахорина”, која је данас представљена, прва је те врсте у БиХ и омгућиће гостима да се за 12 КМ возе требевићким алпин-костером и јахорниском панорамском жичаром.

Генерални директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнајић рекао је да ће заједничка карта проширити понуду за госте који долазе у Сарајево и на Јахорину. 

“Понашамо се тржишно и у интересу наших компанија и гостију јер је то концепт који функционише свуда у свијету”, изјавио је Љевнајић на презентацији на Јахорини и додао да ово прво повезивање понуда у БиХ. 

Према његовим ријечима, постоји обострани интерес да се увезивање направи, јер је најважније да буде гостију и нa Требевићу и на Јахорини. 

“На овај начин конкуренцију претварамо у партнера”, рекао је Љевнајић. 

Он је додао да је циљ Центра да Јахорина живи 365 дана у години и најавио фестивал “365” који почиње у петак, 29.јуна, и траја до недјеље, 1. јула. 

Менаџер “Саниленда” Драгана Куртагић рекла је да је заједничка карта Јахорина-“Саниленд” почетак сарадње и додала да је ријеч о карти која је објединила двије планинске љепотице. 

“Надам се да ћемо наћи још колега који ће подржати овај пројекат како бисмо што више људи повезали између Требевића и Јахорине. Желимо да промовишемо први алпин-костер на `Саниленду` који је забавни парк и да покажемо да смо и ми активни 365 дана у години”, каже Куртагићева. 

Она је истакла да куповином заједничке карте на “Саниленду” туристи долазе и на Јахорину гдје се могу провозати жичаром и видјети њене љепоте.

Срна